Kakitmajiru (eggesuppe)
Kakitmajiru (eggesuppe) Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Kakitmajiru (eggesuppe)

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Kakitmajiru (eggesuppe)

Eggesuppe fra Japan med spinat. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

Japan har verdensrekord i eggspising. Gjennomsnittlig spiser hver japaner nesten ett egg hver eneste dag, mens vi i Norge spiser et halvt egg. Det er spennende å prøve litt av den japanske matkulturen, og å se hvor mange måter man kan spise egg på. Som i denne deilige suppen, for eksempel!

DETTE TRENGER DU

PERSONER
2stk
1klype(r)
6dl
6blad
1ss
Kruspersille(hakket)

SLIK GJØR DU

  1. Pisk eggene lett med litt salt. Kok opp hønsebuljong og smak til med soyasaus. Rør raskt inn eggene, så det dannes «eggetråder».

  2. Kok opp og tilsett spinat. Dryss over persille ved servering.

Eggesuppe fra Japan med spinat. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN