Kalkunwok med peanøtter og grønt
Kalkunwok med peanøtter og grønt Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Kalkunwok med peanøtter og grønt

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Kalkunwok med peanøtter og grønt

KNASENDE GODT: Peanøttene gjør susen i denne woken.

Foto: Hachette/Memo

Inneholder

Gluten

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3.1 (10 stemmer)
Peanøtter gjør denne woken spesiell. Her er ellers få ingredienser, men et par typer grønnsaker sammen med nøttene gjør retten full av smak. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
4stk
Kalkun(filet)
1stk
Paprika(rød)
1ts
Salt(smak til)
1ts
Svart pepper(smak til)

SLIK GJØR DU

  1. Strimle kalkunkjøttet. Skjær squash og paprika i staver.

  2. Varm olivenoljen i en wok eller stekepanne, og brun alt det oppskårede i 2-3 minutter under omrøring. Tilsett soyasaus og grovhakkede peanøtter, og la det småkoke i 10 minutter til.

  3. Salte, pepre og dryss over basilikum. Vend alt rundt, og server med det samme.

KNASENDE GODT: Peanøttene gjør susen i denne woken.

Foto: Hachette/Memo

Inneholder

Gluten

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3.1 (10 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN