Kalles eplekake
Kalles eplekake Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Kalles eplekake

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Kalles eplekake

Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

3.1 (4 stemmer)
Lettvint kake som smaker deilig når den er nystekt og varm. Godt med vaniljeis eller pisket krem til!  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
130g
2stk
0.5dl
4stk
1stk
Råsukker(Til å strø over)
1stk
Kanel(Til å strø over)

SLIK GJØR DU

  1. Rør smør og sukker luftig og lett.

  2. Bland bakepulver og vaniljesukker med melet og rør det i smøret vekselvis med sammenpiskede egg og melk.

  3. Fordel røren i en smurt form, 22 cm i diameter.

  4. Skrell epler og stikk ut kjernehuset. Skjær i båter og stikk dem ned i kaken. Strø på sukker og kanel.

  5. Stek kaken midt i ovnen ved 180º i 20-30 minutter. Prøv med en kakenål om kaken er gjennomstekt.

  6. Avkjøl på rist og server kaken nybakt.

Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

3.1 (4 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN