nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
50min
Kålrotmos
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
50min
Kålrotmos
NØDVENDIG TILBEHØR: Kålrotmos hører med til pinnekjøttmiddagen.
Foto: Mette MøllerEn god kålrotmos er en selvfølge som tilbehør til pinnekjøtt, men smaker også veldig godt til annet salt eller røkt kjøtt.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Del kålrot og gulrøtter opp i grove deler og legg i en kjele. Hell på vann til det dekker, og kok til det er mørt.
Slå av vannet, og mos rotfruktene sammen med godt smør og fløte. Smak til med salt og nykvernet, svart pepper.
Det er også godt å blande inn litt av kraften fra pinnekjøttet, men husk da å smake til med salt etter at du har rørt inn pinnekjøttkraften.
NØDVENDIG TILBEHØR: Kålrotmos hører med til pinnekjøttmiddagen.
Foto: Mette Møller