Kamskjell med avokadokrem
Kamskjell med avokadokrem Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Kamskjell med avokadokrem

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Kamskjell med avokadokrem

Kamskjell marinert i limesaft servert med frisk avokadokrem. Foto: All Over Press

Inneholder

Fisk
Skalldyr
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

3 (5 stemmer)
Marinerer du kamskjellene i litt olje og limesaft en stund før de skal grilles, så blir de supergode.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
0.5stk
Lime(saft)
1klype(r)
1klype(r)
1stk
Baguette(i tynne skiver)
2dl
Salat(småblad)
1ss
Gressløk(finklippet)
1stk

Avokadokrem

1stk
Avokado(moden)
0.5stk
Lime(saft)

SLIK GJØR DU

  1. Legg kamskjellene på en tallerken. Press over limesaft og drypp på litt olje. Snu på skjellene av og til.

  2. Del avokadoen i to og ta ut steinen. Ta ut kjøttet og mos det med crème fraîche. Smak til med limesaft.

  3. Krydre kamskjellene med salt og pepper, og legg dem på grillen sammen med tynne skiver bagett. Grill på sterk varme, snu på dem etter ca. ½ minutt, og grill like lenge på den andre siden. Pass på at brødene ikke blir brent.

  4. Server de nygrillede kamskjellene med salat og avokadokrem. Strø over gressløk, og pynt med sitronskive.

Kamskjell marinert i limesaft servert med frisk avokadokrem. Foto: All Over Press

Inneholder

Fisk
Skalldyr
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

3 (5 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN