nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min
Kamskjell med sitrusglasert hjertesalat og soyasmør
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min
Kamskjell med sitrusglasert hjertesalat og soyasmør
Kamskjell kan godt spises uten varmebehandling, men smaker kanskje aller best når de freses kort i olje før servering. Dette er en fin rett som forrett eller lett kveldsrett.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Start med salaten. Kok opp sitrussaft, smør og sukker, og la det småkoke i 2–3 minutter. Strimle salaten fint og gi den et oppkok i sitruslaken.
Brun smøret til soyasmøret, og rør inn soyasaus og ingefær.
Skyll og tørk kamskjellene og del dem i to tykke skiver. Stek dem lett i olje, ca. 20 sekunder på hver side. Dryss dem lett med salt.
Anrett kamskjellene med salaten og soyasmør dryppet rundt.