Kamskjell på mangosaus
Kamskjell på mangosaus Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
15min

Kamskjell på mangosaus

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
15min

Kamskjell på mangosaus

Oppskrift på kamskjell med mango. Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Fisk
Skalldyr

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2 (3 stemmer)
Denne oppskriften med kamskjell har bare to ingredienser. Og litt koriander. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
0.5stk

SLIK GJØR DU

  1. Skjær tynne skiver av et kamskjell og legg på tallerken. Bruk melonjern og lag to melonkuler. Kjør resten av melonkjøttet glatt med en stavmikser sammen med litt olivenolje og koriander. Sil og legg på tallerken.

  2. Skjær forsiktig rutemønster i det andre kamskjellet, på den ene siden. Stek på begge sider på høy varme i smør og olje. Legg kamskjellet på sausen, ha på salt, pepper og litt frisk koriander.

Oppskrift på kamskjell med mango. Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Fisk
Skalldyr

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2 (3 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN