Kamskjell stekt på steinhelle
Kamskjell stekt på steinhelle Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
5min

Kamskjell stekt på steinhelle

nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
5min

Kamskjell stekt på steinhelle

KAMSKJELL: Smaker nydelig stekt ute.

Foto: Mette Møller

Inneholder

Fisk
Skalldyr

Oppskrift

Vurdering

Kamskjell stekt på steinhelle smaker deilig. Arne Brimi er glad i ferske kamskjell, og steker dem enkelt på en steinhelle over bålet. Han synes norske kamskjell er en fantastisk råvare med unik smak. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
8stk
Kamskjell(ferske, norske, to pr person)

SLIK GJØR DU

  1. Sørg for at steinhellen er glovarm. Bruker du panne, må den også være god og varm før du legger i kamskjellene. 

  2. Kamskjellene kan gjerne ha en liten rå kjerne i midten når de er ferdigstekt. 

  3. Dryss over litt maldonsalt, og server. 

KAMSKJELL: Smaker nydelig stekt ute.

Foto: Mette Møller

Inneholder

Fisk
Skalldyr

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN