Kanelkrydrede havrepletter
Kanelkrydrede havrepletter  Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
25min

Kanelkrydrede havrepletter

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
25min

Kanelkrydrede havrepletter

Kanelkrydrede havrepletter med havregryn og eple. Server til kaffen med vaniljekesam eller rømme. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Disse plettene er laget med havregryn, og en epleskive legges i hver før de stekes på den andre siden. Server med vaniljekesam eller rømme.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
2stk
2dl
100g
Smør(smeltet)
1.5dl
Havregryn(små)
2stk

Tilbehør

1boks(er)
Lettrømme(eller vaniljekesam)

SLIK GJØR DU

  1. Bland mel, sukker, egg, melk, smør og kanel. La røren stå og svelle i cirka 10 min. Varm stekepannen, rør havregryn i røra.

  2. Ta kjernehuset ut av eplene, skrell dem og skjær i tynne skiver. Ha litt smør i stekepanna og ta skjeer med røre i, cirka en spiseskje pr. plett. Legg en epleskive på hver plett før de snus.

  3. Stek plettene ved middels sterk varme slik at de blir gjennomstekte, men ikke for mørke.

  4. Server gjerne vaniljekesam til.

Kanelkrydrede havrepletter med havregryn og eple. Server til kaffen med vaniljekesam eller rømme. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN