Kanelstekte rotgrønnsaker
Kanelstekte rotgrønnsaker Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
1t

Kanelstekte rotgrønnsaker

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
1t

Kanelstekte rotgrønnsaker

SÆREGEN SMAK: Prøv kanel på rotgrønnsakene dine!

Foto: Opplysningskontoret for frukt og grønt

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

Bakte rotgrønnsaker som gulrot, sellerirot, kålrot og rødbete smaker helt herlig. Her har rotgrønnsakene fått et dryss kanel før de bakes i ovn. Det gir en særegen og pikant smak til grønnsakene, og er kjempegodt f.eks. til stekte middagsretter.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Vask og rens grønnsakene og skjær i biter. 

  2. Legg i grønnsakene i en ildfast form og drypp over olje. Strø på salt og kanel.

  3. Stek midt i ovnen ved 200°C i ca. 40 minutter til grønnsakene er møre, dryss over kruspersille og server til stekt fisk eller kjøtt.

SÆREGEN SMAK: Prøv kanel på rotgrønnsakene dine!

Foto: Opplysningskontoret for frukt og grønt

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN