Kantarellpai med chèvre
Kantarellpai med chèvre Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
50min

Kantarellpai med chèvre

nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
50min

Kantarellpai med chèvre

Høstpai med kantarell og geitost. Ypperlig forrett til gjestene. Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose
Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

Deilig kantarellpai med god smak av geitost. Pynt paien med strimlet vårløk.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Paideig

130g
1klype(r)
1ss

Fyll

1stk
1stk
Paprika(gul)
1klype(r)
1klype(r)
400g
Kremost(naturell)
2stk
200g
Chevre(fast)

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 200°. Bland mel, smør, salt og vann i en kjøkkenmaskin og kjør raskt sammen til en paideig. Trykk deigen ut i en paiform, ca. 24 cm i diameter. Legg gjerne bakepapir i bunnen av formen og smør kantene, for da løsner paien lettere.

  2. Rens og del sopp. Skrell og finhakk løken. Rens og del paprika i mindre biter. Stek det mykt i rikelig med smør og trekk det av varmen. Skyll og skjær vårløk i strimler og bland det i alt det stekte sammen med ost og egg. Smak til med salt og pepper.

  3. Legg fyllet i paiskallet. Skjær chèvre i skiver og fordel over paien.

  4. Stek paien på nederste rille i ovnen i 20–25 minutter.

Høstpai med kantarell og geitost. Ypperlig forrett til gjestene. Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose
Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN