Kantarellpanne
Kantarellpanne Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Kantarellpanne

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Kantarellpanne

SOM JORDBÆR MED FLØTE: Kantareller med godt smør. 

Foto: Mette Møller

Inneholder

Oppskrift

Vurdering

2.9 (8 stemmer)
Dette er enkelt og godt! Nytes som en egen rett sammen med ristet brød, eller som tilbehør til høstens viltretter. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
Rapsolje(til steking)
Smør(til steking)
Salt(smak til)
Svart pepper(smak til)

SLIK GJØR DU

  1. Rensk soppen fri for grus og kvist. Ikke skyll den. Skjær løken i fine skiver.

  2. Ta litt rapsolje i glovarm panne, hell soppen i panna, og la den ligge lenge sammen med sjalottløken. Ikke rør i panna, for da begynner soppen å koke istedenfor å steke.

  3. Når soppen har fått satt seg skikkelig, tar du oppi litt smør. Når det er smeltet, kan du røre litt i soppen, og ta i salt og pepper til slutt.

  4. Vil du ha en kremet variant av kantarellpanna, tar du i fløte eller rømme før servering.a

SOM JORDBÆR MED FLØTE: Kantareller med godt smør. 

Foto: Mette Møller

Inneholder

Oppskrift

Vurdering

2.9 (8 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN