Kantarelltoast med eplesalat
Kantarelltoast med eplesalat Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
12min
totalt
30min

Kantarelltoast med eplesalat

nivå
Lett
aktiv
12min
totalt
30min

Kantarelltoast med eplesalat

Kos deg i helgen med høsttoast med kantarell og eplesalat. Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

En fyldig og mettende skive som er perfekt til lunsj eller som en kveldsrett.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
100g
Kremost(naturell)
2skiver
Brød(ferskt grovbrød)
1ss
Smør(til steking)
1klype(r)
1klype(r)

Eplesalat

1stk
2ss
Sennep(grovkornet)
1ss
Kruspersille(grovhakket)
1ts
Honning(Kan sløyfes)

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 225°.

  2. Rør sammen kremost og lagret revet ost. Fordel det på brødskivene. Stek skivene i ovnen til de har fin farge i 10–12 minutter. Stek sopp i smør eller olje og strø på salt og pepper.

  3. Skjær eplet i tynne staver og bland med sennep og persille. Smak til med salt, pepper og litt honning.

  4. Topp den gratinerte toasten med sopp og eplesalat og server straks.

Kos deg i helgen med høsttoast med kantarell og eplesalat. Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN