nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
30min
Karamellrulade
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
30min
Karamellrulade
Fantastisk god kake med deilig karamellsaus.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Bland mel og bakepulver sammen, og sikt det i eggedosisen. Rør forsiktig med en slikkepott til deigen er godt blandet.
Fordel røren utover på bakepapir i en langpanne. Stek kaken midt i ovnen ved 200° i 8–10 minutter.
Legg et fuktig kjøkkenhåndkle over en rist, og hvelv rullekaken på håndkleet. La formen ligge over kaken til den er avkjølt. Dra forsiktig av bakepapiret.
Mens kaken steker, kan du lage karamellsausen. Brun sukker og vann. Ha i smeltet smør og fløte. Rør melet ut i melken og ha det i. La alt få et oppkok.
Avkjøl karamellsausen.
Pisk krem og fyll i rullekaken. Rull sammen fra langsiden.
Legg kaken over på fat. Hell karamellsausen over kaken ved servering.