Karbonader med peppersaus
Karbonader med peppersaus Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Karbonader med peppersaus

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Karbonader med peppersaus

Hjemmelaget karbonader med litt sterk peppersaus. Server med pasta eller tyttebærsyltetøy og brekkbønner. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

Disse karbonadene lager du enten med karbonade- eller kjøttdeig. Karbonadedeigen gir magrere burgere. Chilisaus i burgeren gir skarp smak og med pepper i sausen blir dette en «sterk» opplevelse!

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1.5ts
2fedd
Hvitløk(presset)
1ss
Smør(til steking)
0.5dl

SLIK GJØR DU

  1. Rør kjøttdeigen seig med salt. Tilsett hvitløk, chilisaus og salt og bland til en glatt farse. Form til 8 jevnstore biffer.

  2. Stek dem i smør i en stekepanne, ca 3 minutter på hver side til de er gjennomstekt. Ta opp biffene og hold dem varme.

  3. Rør crème fraîche, pepper, soya, timian og vann i stekepannen. Kok opp til en saus, smak til og legg i biffene.

  4. La det koke noen minutter. Kokt pasta smaker godt til, og gjerne grønne bønner.

Hjemmelaget karbonader med litt sterk peppersaus. Server med pasta eller tyttebærsyltetøy og brekkbønner. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN