Karibisk lime- og kokoskake
Karibisk lime- og kokoskake Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
40min

Karibisk lime- og kokoskake

nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
40min

Karibisk lime- og kokoskake

Karibisk-inspirert kake med smak av kokos, lime og sjokolade. Server med pisket krem eller vaniljeis. Foto: All Over Press

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Kaken er delt i to på langs og så delt i i trekanter i sikksakk for å få snipper. Kaken er en drøm for deg som både liker kokos, lime og sjokolade.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 175˚. Kle en liten langpanne ca. 20 x 30 cm med bakepapir.

  2. Smelt smøret i en kjele, stor nok til å romme hele deigen. Ta kjelen av varmen, og rør i sukker og egg. Riv skallet og press saften av limefrukten og bland i kjelen. Sikt til slutt i melet og bland godt.

  3. Hell røren i formen. Hakk sjokoladen grovt og fordel over kaken. Strø over kokosmassen.

  4. Stek kaken i 25–30 minutter på nederste rille i ovnen. Kaken skal fortsatt være myk i midten.

  5. Ta kaken ut av ovnen og la den avkjøles. Oppbevart i kjøleskap er kaken holdbar i 4 dager. Pynt med lime og sitronmelisse, og server kaken med pisket krem eller en god vaniljeis.

Karibisk-inspirert kake med smak av kokos, lime og sjokolade. Server med pisket krem eller vaniljeis. Foto: All Over Press

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN