nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
40min
Karibisk lime- og kokoskake
nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
40min
Karibisk lime- og kokoskake
Kaken er delt i to på langs og så delt i i trekanter i sikksakk for å få snipper. Kaken er en drøm for deg som både liker kokos, lime og sjokolade.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Sett ovnen på 175˚. Kle en liten langpanne ca. 20 x 30 cm med bakepapir.
Smelt smøret i en kjele, stor nok til å romme hele deigen. Ta kjelen av varmen, og rør i sukker og egg. Riv skallet og press saften av limefrukten og bland i kjelen. Sikt til slutt i melet og bland godt.
Hell røren i formen. Hakk sjokoladen grovt og fordel over kaken. Strø over kokosmassen.
Stek kaken i 25–30 minutter på nederste rille i ovnen. Kaken skal fortsatt være myk i midten.
Ta kaken ut av ovnen og la den avkjøles. Oppbevart i kjøleskap er kaken holdbar i 4 dager. Pynt med lime og sitronmelisse, og server kaken med pisket krem eller en god vaniljeis.