Karlas hamburgerbrød Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
1t 15min

Karlas hamburgerbrød

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
1t 15min

Karlas hamburgerbrød

HJEMMEBAKTE HAMBURGERBRØD: - Grill burgerbrødene kjapt før servering, da blir de ekstra gode, sier Karla.

Foto: Mette Møller

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3 (20 stemmer)
Med gode, hjemmebakte burgerbrød smaker sommerens grillede burgere ekstra godt!

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Ha alle ingrediensene, unntatt smøret, i en eltemaskin og la den gå på middels hastighet i 10 minutter. 

  2. Ha så smøret litt og litt i deigen. La maskinen gå i nye 10 minutter mens du øker farten. 

  3. Hev deigen til dobbel størrelse. Du har nå en elastisk og smidig deig. Del den i 10 emner på omtrent 100 gram. Trill ut boller og trykk dem flate. Hev i 30-40 minutter. 

  4. Pensle med vann og strø sesamfrø på toppen. Stek i 10-12 minutter på 225 grader. Avkjøl på rist. 

  5. Del burgerbrødene i to rett før servering. Grill gjerne lett på hver side. Hvis du ikke får brukt opp alle, så kan de fint oppbevares i fryseren.

HJEMMEBAKTE HAMBURGERBRØD: - Grill burgerbrødene kjapt før servering, da blir de ekstra gode, sier Karla.

Foto: Mette Møller

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3 (20 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN