Karrifilet
Karrifilet Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min

Karrifilet

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min

Karrifilet

Svinefilet med karrismak. God middag som serveres med ris. Foto: Allers forlag

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Svinefilet er mørt og magert kjøtt med nøytral smak. Karri er et godt krydder til svinekjøtt. I stedet for svinefilet, kan du bruke skinkebiff.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER
600g
1stk
1stk
2dl
Yoghurt(matyoghurt)
2dl
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Rens fileten og skjær i skiver. Brun kjøttet på begge sider i smør.

  2. Skrell og ta kjernehuset ut av eplene. Skrell løken. Hakk eple og løk. Surr dette med karri i en panne.

  3. Rør melet ut i yoghurten og hell det i karrigryten sammen med vann.

  4. Legg i kjøttet, og småkokes i 5–10 minutter. Smak til med salt og pepper. Server med salat og ris.

Svinefilet med karrismak. God middag som serveres med ris. Foto: Allers forlag

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

DEL OPPSKRIFTEN