Karrigryte med svin og nudler
Karrigryte med svin og nudler Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Karrigryte med svin og nudler

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Karrigryte med svin og nudler

Gryte med svinekjøtt, nudler og karri. Enkel, kjapp og veldig god middag servert med nudler. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

Bruk gjerne skinkebiffer eller koteletter som er magert og mørt kjøtt. Koteletter er ofte på tilbud og kan fint skjæres i biter og brukes i gryter. Kylling kan erstatte svinekjøttet.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1ts
1.5ts
3dl
Yoghurt(matyoghurt)
3stk
Eple(gjerne syrlige)

Tilbehør

1pakke(r)
1pose(r)

SLIK GJØR DU

  1. Skjær kjøtt i 2 cm tykke biter. Stek kjøttet i smør i stekepanne. Legg bitene i en kjele. Tilsett salt, karri og matyoghurt som er blandet med hvetemel.

  2. La det trekke ved svak varme 5–8 minutter.

  3. Skrell eplene, ta ut kjernehus og skjær dem i tynne skiver.

  4. Ha dem i kjelen og la gryten småkoke ytterligere 5 minutter.

  5. Kok nudlene som anvist på pakken.

  6. Server gryten med nudler. Strø litt kokos over karri­gryten ved servering. Server en råkost eller salat til.

Gryte med svinekjøtt, nudler og karri. Enkel, kjapp og veldig god middag servert med nudler. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN