Karrigryte med svinefilet
Karrigryte med svinefilet Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Karrigryte med svinefilet

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Karrigryte med svinefilet

Svin i karrigryte servert med nudler, epler og sukkererter. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

Rask gryte å lage med god smak av karri.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1ts
1.5ts
3stk
Eple(syrlige)
1pose(r)
Nudler(kinesiske)

SLIK GJØR DU

  1. Skjær kjøttet i 2 cm tykke skiver. Stek skivene i smør i stekepanne. Legg bitene i en kjele. Tilsett salt, karri og crème fraîche. La det trekke ved svak varme 5–8 minutter. Er sausen tynn, jevner du litt med maisenna.

  2. Skrell eplene, ta ut kjernehus og skjær i tynne skiver. Ha dem i kjelen og la det putre ytterligere 5 minutter.

  3. Kok nudlene som anvist på pakken og server til. Strø litt kokos over karrigryten ved
    servering.

Svin i karrigryte servert med nudler, epler og sukkererter. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN