Karrisild med nøtter Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
5t 30min

Karrisild med nøtter

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
5t 30min

Karrisild med nøtter

Sild med smak av karri og hasselnøtter er kjempegodt til julens frokostbord eller julelunsjen. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2 (1 stemmer)
Karrisild med hasselnøtter smaker godt i julen. Lag gjerne silden litt før den skal serveres så smaken får satt seg skikkelig. Kan fint oppbevares kaldt i kjøleksap noen dager. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
3stk
Sild(krydderfileter)
1stk
75g
Hasselnøtter(hakkede)
1klype(r)
0.5stk
Sitronsaft(Smak til etter eget ønske)
2ss
Konjakk (Cognac)(kan sløyfes)

SLIK GJØR DU

  1. Skjær de utvannede fiskefiletene i jevne terninger. Sjekk om du synes sildefiletene er for salte først. Da kan de vannes ut litt lenger.

  2. Del eplet i terninger. Rør sammen sausen og smak godt til med sukker og sitronsaft. Rør evt. inn konjakk.

  3. Bland alt og oppbevar silden kjølig på tett glass.

Sild med smak av karri og hasselnøtter er kjempegodt til julens frokostbord eller julelunsjen. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN