Karriwok med fisk
Karriwok med fisk Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min

Karriwok med fisk

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min

Karriwok med fisk

Karriwok med fisk Foto: Synøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Skalldyr
Gluten

Oppskrift

Vurdering

5 (1 stemmer)
Sausen har en mild karrismak og gir deg en opplevelse av å spise indonesisk. Laks passer godt i wok, men vær forsiktig med å røre så mye at fisken faller fra hverandre.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Del laksen i biter.


  2. Finsnitt løken. Del selleri i små biter og paprika i tynne strimler.


  3. Varm wokolje i en stor panne eller wok. Stek alle grønnsakene raskt ved sterk varme. Tilsett fisken mot slutten av steketiden.

  4. Hell på sausen og tilsett kokosmelk. Bland forsiktig, og la woken steke til fisken akkurat er gjennomstekt. 


  5. Smak til og server retten straks med ris eller nudler. Server gjerne ekstra soyasaus ved siden av.

Karriwok med fisk Foto: Synøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Skalldyr
Gluten

Oppskrift

Vurdering

5 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN