Kinesiske pannekaker
Kinesiske pannekaker Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min

Kinesiske pannekaker

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min

Kinesiske pannekaker

Perfekt å lage på forhånd og så varme opp på grillen. Foto: Mette Møller

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

1.3 (3 stemmer)
De kinesiske pannekakene, som heter jianbing, fyller du med pulled pork og gjerne litt hoisinsaus.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
5stk
1ss
100g
Hvetemel(tilpass mengde)
1dl
Melk(tilpass mengde)
1stk
Egg(til pensling)

SLIK GJØR DU

  1. Pisk sammen egg, sukker og salt.

  2. Spe i mel til blandinga blir tykk og seig mens du visper. Spe så i melk mens du visper. Konsistensen skal være litt tynnere enn for normal pannekakerøre.

  3. Stek pannekakene i ei middels varm stekepanne. Gni inn panna med et tynt lag olje og stryk ut et tynt lag av røra ved bruk av en stekepalett. Pensle toppen med egg og snu pannekaka over når den er gyllenbrun. Stek så til den er gyllen på eggesiden.

  4. Pakk de ferdige pannekakene inn i plastfolie, og de er klare til å tas med i ryggsekken eller strandbagen, for seinere å varmes opp over en grill og fylles med pulled pork eller noe annet godt.

Perfekt å lage på forhånd og så varme opp på grillen. Foto: Mette Møller

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

1.3 (3 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN