Kjartan Skjeldes franske fiskegryte
Kjartan Skjeldes franske fiskegryte Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Kjartan Skjeldes franske fiskegryte

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Kjartan Skjeldes franske fiskegryte

Inneholder

Fisk
Skalldyr

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.6 (119 stemmer)
Her er Kjartan Skjeldes oppskrift på god, kjapp fiskesuppe. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1krm
1stk
2stk
4stk
Mandelpotet(skrelt i delt i grove biter)
0.5stk
1klype(r)
1boks(er)
1kg
Blåskjell((ett nett))
1stk
Salt(pepper og sitron)

SLIK GJØR DU

  1. Gni fiskestykkene inn med salt. Fres grønnsakene i nøytral olje på middels varme i 4-5 minutter. Ha safran, tomater og vann i gryten og kok i 6-8 minutter til potetene er nesten møre.

  2. Tilsett blåskjell ok kok til skjellene har åpnet seg. Ha i fiskebitene og det trekke i to minutter.

  3. Smak til med salt, pepper og sitron, og server gjerne med brød og aioli.

Inneholder

Fisk
Skalldyr

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.6 (119 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN