Kjøleskapsgrøt med eple
Kjøleskapsgrøt med eple Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
7min
totalt
10t

Kjøleskapsgrøt med eple

nivå
Lett
aktiv
7min
totalt
10t

Kjøleskapsgrøt med eple

Denne varianten av kjøleskapsgrøt kokes opp om kvelden, og står klar i kjøleskapet til frokost dagen etter. God start på dagen! 

Foto: Karoline Marberg

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3.7 (9 stemmer)
Sunn, mettende og næringsrik frokost. Spis den gjerne med friske bær. Grøten kan også spises varm. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1.5dl
0.5ts
0.25ts
1stk
Eple(Revet. Med eller uten skall.)
100g
Yoghurt(Sukkerfri, med vaniljesmak)
0.5dl
Blåbær(Mengde og type bær etter smak.)
1ts
Honning(Eller annen søtning etter smak. Kan utelates. )

SLIK GJØR DU

  1. Ha vann, havregryn, linfrø, kanel og salt i en liten kjele. Kop opp og skru ned varmen.  La grøten koke videre i ca. 5 minutter ved middels eller lav varme. Ha i revet eple, og la det koke videre i enda et minutt. 

  2. Tilsett yoghurt og rør godt. Ha grøten over i en bolle og sett den kaldt til neste dag. Spis den evt. med friske bær. Grøten kan også spises varm. 

Denne varianten av kjøleskapsgrøt kokes opp om kvelden, og står klar i kjøleskapet til frokost dagen etter. God start på dagen! 

Foto: Karoline Marberg

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3.7 (9 stemmer)

DEL OPPSKRIFTEN