nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Kjøttbiffer med rødløksmarmelade
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Kjøttbiffer med rødløksmarmelade
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
Rødløksmarmelade er et godt og ikke minst billig tilbehør.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Skjær løken til marmeladen i tynne båter. Kok den i ca. 1 minutt i appelsinskall og -saft. Strø på salt og pepper. Smak til med sirup og eddik.
Rør kjøttdeigen seig med salt, og elt inn resten av ingrediensene. Form til 4 kjøttdeigbiffer og stek dem ved sterk varme på begge sider til de har fin farge. Etterstek ca. 10 minutter til biffene er gjennomstekte.
Server biffene med løkmarmeladen og kokte poteter. Kok pannen ut med litt vann, tilsett timian og server som sky ved siden av. Salat er godt til.
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.no