Kjøttbiffer med rødløksmarmelade
Kjøttbiffer med rødløksmarmelade Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Kjøttbiffer med rødløksmarmelade

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Kjøttbiffer med rødløksmarmelade

Hjemmelagde kjøttbiffer med rødløksmarinade er en deilig hverdagsmiddag. Foto: Allers forlag

Oppskrift

Vurdering

Rødløksmarmelade er et godt og ikke minst billig tilbehør.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
2ts
1klype(r)
1ts
Timian(tørket)
2ss
Smør(til steking)

Rødløksmariande

1stk
Sitron(skall og saft)
1klype(r)
1klype(r)
2ts
Lys sirup(eller honning)

SLIK GJØR DU

  1. Skjær løken til marmeladen i tynne båter. Kok den i ca. 1 minutt i appelsinskall og -saft. Strø på salt og pepper. Smak til med sirup og eddik.

  2. Rør kjøttdeigen seig med salt, og elt inn resten av ingrediensene. Form til 4 kjøttdeigbiffer og stek dem ved sterk varme på begge sider til de har fin farge. Etterstek ca. 10 minutter til biffene er gjennomstekte.

  3. Server biffene med løkmarmeladen og kokte poteter. Kok pannen ut med litt vann, tilsett timian og server som sky ved siden av. Salat er godt til.

Hjemmelagde kjøttbiffer med rødløksmarinade er en deilig hverdagsmiddag. Foto: Allers forlag

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN