Kjøttboller med pasta
Kjøttboller med pasta Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
35min

Kjøttboller med pasta

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
35min

Kjøttboller med pasta

Små, delikate kjøttboller er lett å lage og spise! Server med pasta og soppsaus av rødløk, rød chili, hvitløk og sopp. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

Små, delikate kjøttboller er lett å lage og spise! En soppsaus passer godt som pastasaus.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
2ss
Sennep(fransk lys)
1stk
1klype(r)
1klype(r)
2ss
Solsikkeolje(til steking)
400g
Pasta(skruer)

Soppsaus

1klype(r)
Salt(smak til )
1klype(r)
Svart pepper(smak til )

SLIK GJØR DU

  1. Bland kjøttdeigen med finhakket løk, sennep, griljermel, egg og fløte. Tilsett salt og pepper. Form til små kjøttboller.

  2. Stek kjøttbollene gyllenbrune i olje. Ikke stek for mange på en gang slik at det begynner å koke i pannen. Hold bollene varme.

  3. Kok pasta etter anvisning på pakken. Hell av vannet. Skjær sopp i mindre biter og stek sammen med løkbåter, renset chili i biter og hvitløk i skiver i noen minutter. Bland i pasta noen minutter og la den steke med. Tilsett fløten og la det koke opp. Trekk dette fra varmen og bland i salaten.

  4. Server sammen med kjøttbollene.

Små, delikate kjøttboller er lett å lage og spise! Server med pasta og soppsaus av rødløk, rød chili, hvitløk og sopp. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN