nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
35min
Kjøttboller med pasta
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
35min
Kjøttboller med pasta
Små, delikate kjøttboller er lett å lage og spise! En soppsaus passer godt som pastasaus.
DETTE TRENGER DU
PERSONER500g
1stk
2ss
Sennep(fransk lys)
0.5dl
1stk
1dl
1klype(r)
1klype(r)
2ss
Solsikkeolje(til steking)
400g
Pasta(skruer)
SLIK GJØR DU
Bland kjøttdeigen med finhakket løk, sennep, griljermel, egg og fløte. Tilsett salt og pepper. Form til små kjøttboller.
Stek kjøttbollene gyllenbrune i olje. Ikke stek for mange på en gang slik at det begynner å koke i pannen. Hold bollene varme.
Kok pasta etter anvisning på pakken. Hell av vannet. Skjær sopp i mindre biter og stek sammen med løkbåter, renset chili i biter og hvitløk i skiver i noen minutter. Bland i pasta noen minutter og la den steke med. Tilsett fløten og la det koke opp. Trekk dette fra varmen og bland i salaten.
Server sammen med kjøttbollene.