Kjøttboller med pasta Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
35min

Kjøttboller med pasta

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
35min

Kjøttboller med pasta

Små, delikate kjøttboller er lett å lage og spise! Server med pasta og soppsaus av rødløk, rød chili, hvitløk og sopp. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

1.7 (9 stemmer)
Små, delikate kjøttboller er lett å lage og spise! En soppsaus passer godt som pastasaus.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Soppsaus

1klype(r)
Salt(smak til )
1klype(r)
Svart pepper(smak til )
1stk
2ss
Sennep(fransk lys)
1stk
1klype(r)
1klype(r)
2ss
Solsikkeolje(til steking)
400g
Pasta(skruer)

SLIK GJØR DU

  1. Bland kjøttdeigen med finhakket løk, sennep, griljermel, egg og fløte. Tilsett salt og pepper. Form til små kjøttboller.

  2. Stek kjøttbollene gyllenbrune i olje. Ikke stek for mange på en gang slik at det begynner å koke i pannen. Hold bollene varme.

  3. Kok pasta etter anvisning på pakken. Hell av vannet. Skjær sopp i mindre biter og stek sammen med løkbåter, renset chili i biter og hvitløk i skiver i noen minutter. Bland i pasta noen minutter og la den steke med. Tilsett fløten og la det koke opp. Trekk dette fra varmen og bland i salaten.

  4. Server sammen med kjøttbollene.

Små, delikate kjøttboller er lett å lage og spise! Server med pasta og soppsaus av rødløk, rød chili, hvitløk og sopp. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

1.7 (9 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN