Kjøttboller med soppsaus
Kjøttboller med soppsaus Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Kjøttboller med soppsaus

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Kjøttboller med soppsaus

Gjør de klassiske kjøttbollene litt mer spennende med hjemmelaget soppsaus. Foto: Pontus Ferneman

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

Alle elsker gode kjøttboller, her servert med en spennende soppblanding.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
1klype(r)
1klype(r)
1dl
Yoghurt(gresk)
1klype(r)
1klype(r)
1ss
Rapsolje(til steking)

SLIK GJØR DU

  1. Legg kjøttdeigen i en bolle. Riv løken fint og bland farsen sammen med sennep, krydder og yoghurt. Tilsett salt og pepper.

  2. Form til boller med våte hender og stek på middels varme i en stekepanne i litt rapsolje til de er ferdig stekt og har gyllen overflate.

  3. Del soppen i to. Fjerne kjerner og hinner på chilien, del hvitløk, chili og vårløk tynt. La det steke sammen med soppen i litt olje i 3–5 minutter på middels varme under omrøring. Smak til med salt og pepper.

Gjør de klassiske kjøttbollene litt mer spennende med hjemmelaget soppsaus. Foto: Pontus Ferneman

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN