Kjøttdeig- og aubergineform
Kjøttdeig- og aubergineform Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
1t

Kjøttdeig- og aubergineform

nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
1t

Kjøttdeig- og aubergineform

Hvordan lage kjøttdeig- og aubergineform Foto: Synøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

5 (1 stemmer)
I stedet for auberginer kan du bruke squash. Server en fargerik salat til.      

DETTE TRENGER DU

PERSONER
3stk
Hvitløk(båter)
1stk
Løk(finhakket)
1pakke(r)
Tomat(hakkede)
2dl

SLIK GJØR DU

  1. Skjær auberginer i tynne skiver på langs. Stek dem på begge sider i olje.


  2. Stek kjøttdeig sammen med hvitløk og løk i smør. Tilsett knuste tomater og eddik. Smak til med timian, sukker, salt og pepper. La sausen koke i noen minutter.


  3. Legg auberginer og kjøttdeigsaus lagvis i en ildfast form, og avslutt med saus. Dryss på revet ost.


  4. Stek formen på nederste rille i ovnen ved 200 º i 20–25 minutter.


  5. Server formen med salat.

Hvordan lage kjøttdeig- og aubergineform Foto: Synøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

5 (1 stemmer)

DEL OPPSKRIFTEN