Kjøttdeigbiffer med soppsaus
Kjøttdeigbiffer med soppsaus Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Kjøttdeigbiffer med soppsaus

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Kjøttdeigbiffer med soppsaus

Enkel kjøttdeigbiff med soppsaus Foto: Synøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Mettende og god middagsrett.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Tilbehør

4stk
1pakke(r)
1stk
Tyttebær(syltetøy)

SLIK GJØR DU

  1. Bland sammen havregryn, potetmel og vann. La det svelle i 10 minutter. Tilsett kjøttdeig, egg og krydder. Bland farsen godt sammen, og form til 8–12 biffer. Stek biffene i smør i ca. 10 minutter.


  2. Del sopp i skiver, stek dem i smør. Pisk sammen mel, vann, fond, fløte og soya. Kok det opp under omrøring. Kok sausen i 5 minutter. Rør i soppen, og smak sausen til med salt og pepper.


  3. Server biffene i sausen med tilbehøret. Pynt med timian.

Enkel kjøttdeigbiff med soppsaus Foto: Synøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

DEL OPPSKRIFTEN