Kjøttdeigbiffer med tomatsaus
Kjøttdeigbiffer med tomatsaus Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
35min

Kjøttdeigbiffer med tomatsaus

nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
35min

Kjøttdeigbiffer med tomatsaus

Saftige kjøttdeigbiffer med deilig tomatsaus er det ultimate måltidet. Server med nykokt pasta og ett dryss hvitost. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

3.7 (2 stemmer)
Stek gjerne biffene i form i ovnen og server med en ferdig kjøpt pastasaussaus.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
0.5dl
Kruspersille(hakket)
1stk
1ts
Oregano(tørket)
1klype(r)
1klype(r)
10blad
400g

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 250°. Skrell og finhakk løken. Bland kjøttdeig med løk, persille, egg, tomatpuré, sambal oelek, oregano, 1 ts salt, ¼ ts pepper og soyasaus til en smidig farse. Del den i 8 biter. Form hver bit til kjøttboller og legg dem i en ildfast form. Drypp over olje og stek bollene midt i ovnen i cirka 8 minutter.

  2. Kok pasta etter anvisning på pakken.

  3. Varm opp pastasausen og server til kjøttbollene sammen med pasta og gjerne en salat.

Saftige kjøttdeigbiffer med deilig tomatsaus er det ultimate måltidet. Server med nykokt pasta og ett dryss hvitost. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

3.7 (2 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN