Kjøttdeiggulasj med poteter
Kjøttdeiggulasj med poteter Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Kjøttdeiggulasj med poteter

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Kjøttdeiggulasj med poteter

Server med brød som kan dyppes i suppen. Foto: Synnøve Dreyer

Oppskrift

Vurdering

Deilig, fyldige suppen, med smak av karve, er nesten som en gryterett.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
500g
300g
2stk
Paprika(rød)
400g
Tomat(knuste)
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Skrell løk, gulrot og potet. Del og kjern ut paprika. Hakk løken. Skjær gulrot, poteter og paprika i terninger.

  2. Stek alle grønnsaker og kjøttdeigen i olje i en kjele. Tilsett buljong, tomater og krydder. La det koke til grønnsakene blir myke, ca. 15 minutter.

  3. Smak til med salt og pepper.

Server med brød som kan dyppes i suppen. Foto: Synnøve Dreyer

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN