Kjøttdeiglapskaus Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
45min

Kjøttdeiglapskaus

nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
45min

Kjøttdeiglapskaus

Deilig kjøttdeiglapskaus Foto: Synnøve Dreyer

Oppskrift

Vurdering

2.9 (6 stemmer)
Bruk gjerne rester av kokte poteter i denne lapskausen. Server den gjerne med rørte tyttebær og flatbrød.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Del poteter i biter, og kok dem knapt møre i lett saltet vann.


  2. Stek finhakket løk sammen med kjøttdeigen. Tilsett salt og pepper, vann og buljongterning.


  3. Del selleri i små biter og paprika i terninger. Stek det med kjøttdeigen i noen minutter.


  4. Bland potetene i kjøttdeigen og rør lett rundt. Smak til med salt og pepper.

Deilig kjøttdeiglapskaus Foto: Synnøve Dreyer

Oppskrift

Vurdering

2.9 (6 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN