Kjøttdeigpai md tomater
Kjøttdeigpai md tomater Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
35min
totalt
50min

Kjøttdeigpai md tomater

nivå
Middels
aktiv
35min
totalt
50min

Kjøttdeigpai md tomater

Denne deilige kjøttdeigpaien er toppet med tomater og serveres med en frisk salat, da blir den en suksess! Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Kjøttdeigpaien er toppet med tomater og serveres med en frisk salat. Til denne oppskriften trenger du en porsjon paideig. Her finner du oppskrift på paideig.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Salat

2stk
0.25stk
2kvist
0.5stk
Sitron(litt revet skall)
1stk
Paideig(Se link i ingress)
1ss
Smør(til steking)
1stk
0.5ts
3dl
Kjøttbuljong(eller annen buljong. vann + terning)
0.5stk
Sitron(revet skall)
3stk
3dl
Parmesan(finrevet)

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 175°.

    Kle en smurt paiform, ca. 24 cm i diameter, med paideigen og sett den i fryseren.

    Stek kjøttdeigen gyllen i litt smør i en stekepanne. Hakk løken, bland den i pannen og la det steke mednoen minutter. Krydre med salt og pepper.

    Kok sammen tomatene med buljongen til halvparten av væsken er kokt inn. Rør i revet sitronskall og finhakket hvitløk. Bland i kjøttdeigen og smak til med salt og pepper.

    Fordel kjøttdeigen i paiskallet. Del tomater i skiver og legg dem oppå paien. Strø så over osten og stek den på nederste rille
    i ovnen i ca. 35 minutter.

    Skrell gulrøtter og skjær i tynne skiver. Finsnitt purreløken og grovhakk persille. Bland sammen alle ingrediensene og
    krydre til slutt med litt salt og pepper.

    La paien avkjøles slik at den blir lunken. Legg på salaten og server.

Denne deilige kjøttdeigpaien er toppet med tomater og serveres med en frisk salat, da blir den en suksess! Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN