Kjøttdeigpannekaker med ost og paprika
Kjøttdeigpannekaker med ost og paprika Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Kjøttdeigpannekaker med ost og paprika

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min

Kjøttdeigpannekaker med ost og paprika

Pannekaker fylt med kjøttdeig, paprika og ost, smaker og metter godt! Foto: Ulf Svensson

Inneholder

Laktose
Gluten
Egg

Oppskrift

Vurdering

Crêpes er det franske ordet for tynne pannekaker. Ofte brukes det mange egg i røren.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Pannekakerøre

6dl
4stk
0.5ts
1ss
Smør(til steking)
1stk
Løk(finstrimlet)
1stk
Paprika(rød, finstrimlet)
1ts
1klype(r)
2dl

SLIK GJØR DU

  1. Stek kjøttdeig, løk og paprika i smør. Tilsett tomatpuré, fløte, salt og pepper. Kok sausen noen minutter. Bland i osten.

  2. Pisk sammen pannekakerøren til den er glatt, og la den svelle i ca. 15 minutter.

  3. Stek tynne pannekaker, ca. 18 cm i diameter, til de er gylne på begge sider. Hold dem varme i folie.

  4. Fordel kjøttdeigen på pannekakene og rull sammen.

  5. Server med salat.

Pannekaker fylt med kjøttdeig, paprika og ost, smaker og metter godt! Foto: Ulf Svensson

Inneholder

Laktose
Gluten
Egg

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN