Kjøttdeigspidd med asiatisk nudelsalat
Kjøttdeigspidd med asiatisk nudelsalat Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Kjøttdeigspidd med asiatisk nudelsalat

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Kjøttdeigspidd med asiatisk nudelsalat

Kjøttdeig på spyd med asiatisk nudelsalat Foto: Allers forlag

Inneholder

Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

Du kan også steke kjøttdeigen som små kjøttboller. Og i stedet for sesamolje, som gir en spesiell smak, kan du steke i rapsolje.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Nudelsalat

400g
1stk
Lime(saft og revet skall)
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Bland kjøttdeig med egg, griljermel, spisskummen og chilisaus. Krydre med salt og pepper.

  2. Brekk trepinnene i to på midten og klem kjøttfarsen rundt pinnene. Stek dem raskt i olje til de får fin farge, og rull dem i sesamfrø.

  3. Kok nudler etter anvisning på pakken og skyll dem i kaldt vann.

  4. Rens chili for frø og hinner. Skjær chili og vårløk i strimler. Skjær hvitløk i tynne skiver. Varm sesamolje i en stekepanne og la chili og løk steke noen minutter uten at det tar farge. Hakk koriander grovt og bland alt sammen med nudlene. Smak nudelsalaten til med limesaft og –skall, sukker, salt og pepper.

  5. Server nudelsalaten til kjøttdeigspiddene.

Kjøttdeig på spyd med asiatisk nudelsalat Foto: Allers forlag

Inneholder

Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN