Kjøttgryte med rotgrønnsaker og champignonsaus
Kjøttgryte med rotgrønnsaker og champignonsaus  Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Kjøttgryte med rotgrønnsaker og champignonsaus

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Kjøttgryte med rotgrønnsaker og champignonsaus

Kjøttgryte med rotgrønnsaker og champignonsaus. Fra ukemenyen til @fattig.student. Middag nummer 4.

Foto: Fattig Student (Karen Elene Thorsen)

Inneholder

Laktose

Vurdering

2.6 (138 stemmer)
Kjøttgryte med rotgrønnsaker og champignonsaus, fra ukemenyen til @fattig.student (Karen Elene Thorsen). Middag nummer 4 (4). 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
2stk
1dl
Grønnkål(hvis du har noe igjen)
2stk
0.5ts
2dl

SLIK GJØR DU

  1. Kok potetene. Kutt opp kjøttet og stek det i en panne. Tilsett gulrøtter, sjalottløk og grønnkål. Hell over champignonsuppa og tilsett litt ekstra matfløte (ca. 0,5-1 dl). Smak til med salt og pepper.

     

  2. Mos potetene, og tilsett en klatt med smør og 0,5 dl matfløte. Smak til med salt og pepper.

     

Kjøttgryte med rotgrønnsaker og champignonsaus. Fra ukemenyen til @fattig.student. Middag nummer 4.

Foto: Fattig Student (Karen Elene Thorsen)

Inneholder

Laktose

Vurdering

2.6 (138 stemmer)

DEL OPPSKRIFTEN