Klassisk, glutenfri bløtkake
Klassisk, glutenfri bløtkake Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
1t

Klassisk, glutenfri bløtkake

nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
1t

Klassisk, glutenfri bløtkake

Visst får du bløtkake som er glutenfri. Foto: All Over Press

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Passer For

Alle bærene samlet på midten gir en fin effekt og er lett å få til.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
4stk
1ss
Smør(til fromen)
2dl
Kokosmasse(til formen )

Pynt

250g
Bringebær(friske)

SLIK GJØR DU

  1. Pisk egg og sukker til eggedosis. Bland samtlige tørre ingredienser og vend i eggedosisen. 

  2. Smør en form, 24 cm i diameter, og strø kokosmasse i formen. Hell i kakerøren og stek på 175° i ca. 40 minutter. Avkjøl. 

  3. Del kakebunnen i to. Pisk fløten. Fordel bringebærsyltetøy på bunnen og legg på et lag krem. Legg på lokket. Smør resten av kremen over og rundt kaken. Strø over bringebær.  

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN

Inneholder

Egg
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Passer For