Klassisk langpannekake
Klassisk langpannekake Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
40min

Klassisk langpannekake

nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
40min

Klassisk langpannekake

Klassisk langpannekake med sjokoladesmak og lekker glasur av kakao, kaffe og melis. Dette er favorittoppskriften som du alltid lykkes med! Foto: All Over Press

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Dette er favorittoppskriften som du alltid lykkes med!

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Smelt smøret. Pisk egg og sukker til eggedosis.

  2. Bland de tørre ingrediensene, og tilsett dem i eggedosisen, vekselvis med melk og smør. Hell røren i en langpanne på 30 x 40 cm, som er kledd med bakepapir.

  3. Stek kaken på nederste rille i ovnen ved 175° i 20–25 minutter. Avkjøl kaken på rist.

  4. Smelt smøret, og ta det av varmen. Rør i resten av ingrediensene. Fordel glasuren over kaken. Strø på kokos. La det stivne, og skjær i ruter ved servering.

Klassisk langpannekake med sjokoladesmak og lekker glasur av kakao, kaffe og melis. Dette er favorittoppskriften som du alltid lykkes med! Foto: All Over Press

Inneholder

Egg
Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN