Klassisk myk kake
Klassisk myk kake Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
35min

Klassisk myk kake

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
35min

Klassisk myk kake

Perfekt rå i midten og litt seig i kantene, slik vil vi at kaken skal være. Foto: Ralph Månsson

Inneholder

Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

4.5 (14 stemmer)
Med en litt høyere ovnstemperatur bli overflaten og undersiden på kaken godt stekt, mens den i midten blir perfekt kladdete.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 200°. Dekk bunnen av en kakeform, 24 cm i diameter, med bakepapir.

  2. Smelt smøret i en kjele som kan romme hele deigen. Bland i kakao, vaniljesukker og sukker. Tilsett et egg av gangen. Avslutt med melet.

  3. Hell deigen i formen og stek kaken på nederste rille i ovnen i 8–20 minutter alt etter hvor mye du ønsker at kaken skal være stekt.

  4. Tiden kan variere fra ovn til ovn, så du kan sjekke kaken med en kakenål eller strikkepinne.

  5. La kaken avkjøles helt før servering.

  6. Dryss over litt melis ved servering. Is eller pisket krem er godt til.

Perfekt rå i midten og litt seig i kantene, slik vil vi at kaken skal være. Foto: Ralph Månsson

Inneholder

Egg
Gluten

Oppskrift

Vurdering

4.5 (14 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN