Klassisk rakfisktallerken
Klassisk rakfisktallerken Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Klassisk rakfisktallerken

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Klassisk rakfisktallerken

KLASSIKEREN: Rakfisk med rødløk, poteter og smør.

Foto: Mette Møller

Inneholder

Fisk

Oppskrift

Vurdering

4.2 (2 stemmer)
Den tradisjonelle måten å spise rakfisk på er med enkelt tilbehør og rene smaker. Brimi liker flatbrød, smør, gode poteter og rødløk. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
8stk
Potet(kokte)
1stk
Rødløk(i ringer)
4skiver
Smør(romtemperert)

SLIK GJØR DU

  1. Rens fisken, og skjær den opp i passe store serveringsstykker. Sett smøret i romtemperatur.

  2. Kok potetene lett møre, og la dem avkjøles litt før servering. 

  3. Skjær rødløken i tynne ringer. 

  4. Server fisken med tilbehøret i hjemmebakt flatbrød. Mange liker å servere seterrømme, purre og lefse til rakfisken i tillegg.

KLASSIKEREN: Rakfisk med rødløk, poteter og smør.

Foto: Mette Møller

Inneholder

Fisk

Oppskrift

Vurdering

4.2 (2 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN