Klassiske serinakaker
Klassiske serinakaker Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Klassiske serinakaker

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Klassiske serinakaker

Inneholder

Gluten
Egg

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

4.2 (2 stemmer)
Oppskrift på klassiske serinakaker. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Forvarm ovnen til 200 grader. 

  2. Kna sammen smør og mel i en stor bolle. Det blir til en smuldrete deig. Visp et egg og ha det i bollen sammen med vaniljesukker, bakepulver og sukker.

  3. Kna dette sammen til en jevn deig. Trill til en pølse, og bruk en kniv til å skjære små biter.

  4. Bruk hendene til å lage små kuler. Legg kulene på et stekebrett kledd med bakepapir.

  5. Bruk en gaffel og trykk dem lett ned, slik at det blir spor etter gaffelen i kakene. Visp eggehviten og pensle kakene lett. Dryss på hakkede mandler.

  6. Stek dem på 200 grader - i ti minutter - avkjøl på rist.

  7. Tips: Dypp dem i sjokolade og eller sitronkrem (lemon curd).

Inneholder

Gluten
Egg

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

4.2 (2 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN