Klippfisk à la russe
Klippfisk à la russe Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
48t

Klippfisk à la russe

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
48t

Klippfisk à la russe

Klippfisk med tomat og litt chili er en veldig god og smakfull middag. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk

Oppskrift

Vurdering

Tomater og klippfisk er en klassiker. Denne retten minner om en vanlig bacalao, men er laget uten poteter.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
Løk(hakket)
4stk
Tomat(i skiver)
1stk
Paprika(rød)
1stk
Rød chili(renset og finhakket)

SLIK GJØR DU

  1. Bløtlegg klippfisken i to døgn. Kok klippfisken i usaltet vann i ca. 12 minutter. Ta den opp og del den i mindre stykker.

  2. Brun løken i halvparten av smøret. Legg den i et ildfast fat med tomatbåter, paprika og chilipepper over. Legg på fisken, brun resten av smøret og hell det over sammen med sitronsaft.

  3. Bak retten midt i ovnen ved 200° i ca. 20 minutter til den er gjennomvarm. Spis poteter eller brød til.

Klippfisk med tomat og litt chili er en veldig god og smakfull middag. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN