Klippfisk i tomatsaus med rosiner og pinjekjerner
Klippfisk i tomatsaus med rosiner og pinjekjerner Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
48t

Klippfisk i tomatsaus med rosiner og pinjekjerner

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
48t

Klippfisk i tomatsaus med rosiner og pinjekjerner

Klippfisk i tomatsaus får en spennende vri med søte rosiner og pinjekjerner. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk

Oppskrift

Vurdering

De søte rosinene balanserer godt den salte fisken.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. 1. Bløt klippfisken i to døgn. Skjær fisken i jevne porsjonsstykker. Tørk fiskestykkene godt etter bløtleggingen.

    2. Rens og skjær løken i tynne ringer. Varm halvparten av oljen i en stor stekepanne og brun løkringene lett. Brun fiskestykkene på begge sider.

    3. Dryss på rosiner og pinjekjerner. Rør tomatpuré ut i vann og hell det over sammen med resten av oljen. Legg på lokk og la fisken trekke til den er gjennomkokt og mør, ca. 15 minutter.

    4. Server fisken rykende varm med brød eller poteter til.

Klippfisk i tomatsaus får en spennende vri med søte rosiner og pinjekjerner. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN