Klippfisksalat med appelsin
Klippfisksalat med appelsin Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Klippfisksalat med appelsin

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Klippfisksalat med appelsin

Klippfisk og appelsin er perfekt sammen i en salat. Server salaten som mettende lunsj eller lett middag med brød til. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Egg

Oppskrift

Vurdering

Forfriskende fiskesalat med appelsin og egg.     

DETTE TRENGER DU

PERSONER
500g
Klippfisk(uten skinn og bein)
1stk
Løk(finhakket)
10stk
Oliven(delt i to)
4stk
Egg(hardkokt)
1stk
1klype(r)
Svart pepper(grovkvernet)
1klype(r)
Kruspersille(hakket)

SLIK GJØR DU

  1. Vann klippfisken godt ut. Brun den i 1 ss av oljen i 2–3 minutter på hver side. Riv den opp i små stykker eller strimler. Legg dem i en bolle og hell resten av oljen over. La det trekke i flere timer, gjerne over natten.
    Skrell appelsinene og skjær båtene ut mellom hinnene. Del dem i to. Ta vare på saften som renner ut.
    Bland fisken, med oljen, appelsinene og saften, løk, oliven, egg og salat. Hell eddik over og bland salaten forsiktig. Kvern pepper over og dryss på persille.

Klippfisk og appelsin er perfekt sammen i en salat. Server salaten som mettende lunsj eller lett middag med brød til. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Egg

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN