Klubb, duppe og flesk
Klubb, duppe og flesk Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
45min
totalt
1t

Klubb, duppe og flesk

nivå
Middels
aktiv
45min
totalt
1t

Klubb, duppe og flesk

Norsk tradisjonsmat: klubb og duppe servert med flesk. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.4 (62 stemmer)
Klubb og duppe servert med flesk er god, gammeldags innlandskost som mange setter pris på.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1kg
Potet(rå, revet)
200g
Potet(kokt)
2ts

SLIK GJØR DU

  1. Riv potetene og press ut noe av vannet.

  2. Mos de kokte potetene og bland kokte og rå poteter.

  3. Bland inn mel, slik at du får en deig du kan formes. Smak til med salt.

  4. Form klubbene til runde baller på størrelse med tennisballer. La dem trekke i lett saltet vann i ca. 45 minutter til de er gjennomkokt.

  5. Kok opp melk og bland inn brunost og sirup. Jevn duppen med maisenna utrørt i litt melk. Smak til.

  6. Server klubb og duppe sammen med stekt flesk eller bacon.

Norsk tradisjonsmat: klubb og duppe servert med flesk. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.4 (62 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN