Kongekrabbe i bulgur med frisk dressing
Kongekrabbe i bulgur med frisk dressing Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min

Kongekrabbe i bulgur med frisk dressing

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min

Kongekrabbe i bulgur med frisk dressing

Nydelig kongekrabbe med frisk dressing Foto: Synøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose
Skalldyr

Oppskrift

Vurdering

Kongekrabbe er en eksklusiv råvare som vi gjør minst mulig med. Her som en salat med bulgur.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1ss
Parmesan(revet)
1pakke(r)
2stk

Dressing

1stk
Eple(syrlig)

SLIK GJØR DU

  1. Kok bulgur etter anvisningen på pakken. Rør inn smør og parmesan og avkjøl. Bland inn salat.


  2. Klipp opp skallet på kongekrabben, og ta ut kjøttet. Del det i mindre stykker, og legg det på salaten.


  3. Riv eplet grovt, og bland det med de øvrige ingrediensene til dressingen. Smak til med salt og pepper.


  4. Drypp dressingen over salaten, og server den som en fin lunsjrett eller til en klubbkveld.

Nydelig kongekrabbe med frisk dressing Foto: Synøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose
Skalldyr

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN