Kongekrabbe med potetaioli og potetsalat
Kongekrabbe med potetaioli og potetsalat  Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
45min

Kongekrabbe med potetaioli og potetsalat

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
45min

Kongekrabbe med potetaioli og potetsalat

Kongekrabbe servert med potetaioli, potetsalat og en god salat er deilig sommerrett Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Skalldyr
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.7 (2 stemmer)
Kongekrabbe smaker og har konsistens lik hummer, men mange synes den er bedre! Skallet er mykt og lett å klippe opp. Utmerket å servere som snacks eller som forrett.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
4stk
Kongekrabbe(bein, ferdig kokt)
750g
Potet(små)
4ss
Dill(hakket)

Potetaioli

3stk
Potet(kokt)
1.5dl
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Del krabbebeina i mindre stykker og klipp opp skallet i den ene langsiden.

  2. Kok potetene og ta av 3 til aiolien. Bland resten med olje og dill.

  3. Mos de tre potetene og rør dem sammen med majones, rømme og hvitløk. Smak til med salt.

  4. Server krabben med potet­salaten og aiolien.

Kongekrabbe servert med potetaioli, potetsalat og en god salat er deilig sommerrett Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Skalldyr
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.7 (2 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN