Koteletter med grønnsaker Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Koteletter med grønnsaker

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Koteletter med grønnsaker

Fargerik sommermiddag med koteletter og grønnsaker. Foto: Kent Jardhammar

Oppskrift

Vurdering

Stekesjy med nyklippet gressløk gir koteletten en sommerlig touch!  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Salat

0.5stk
1bunt
3stk

Sjy

2dl
Sjy(fra steking)
3ss
Gressløk(hakket)

SLIK GJØR DU

  1. Del blomkålen i små buketter. Rens reddikene. Skrell og del gulrøtter i biter. Kok blomkål og gulrøtter i lett saltet vann i ca. 5 minutter. Legg reddiker og sukkererter i vannet i 30 sekunder.

  2. Skjær små snitt i kanten på kotelettene og stek dem ca. 3 minutter på hver side. Strø på salt og pepper.

  3. Hell vann i stekepannen og ta vare på sjyen. Bland den med fond og kok opp. Bland i gressløk.

  4. Server kotelettene med grønnsaker, ferskpoteter og gressløksjy.

Fargerik sommermiddag med koteletter og grønnsaker. Foto: Kent Jardhammar

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN