Kotelettspyd og eplesalsa
Kotelettspyd og eplesalsa Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Kotelettspyd og eplesalsa

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Kotelettspyd og eplesalsa

Koteletter på grillspyd med hjemmelaget glaze og frisk eplesalsa. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

Det er kjempelett å røre sammen din egen glaze og lage en frisk salsa til grillspydene.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Eplesalsa

2stk
0.5stk
0.5stk
1ss
Sitronsaft(presset)

Glaze

1ts
Karve(knust)
1ts
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Lag første eplesalsa. Skjær epler og grønnsaker i små biter. Bland med oregano og sitronsaft.

  2. Skjær kotelettene fri for bein og fett. Skjær dem i to på langs. Bland olje og soya, og pensle bitene med det. Krydre med salt og pepper.

  3. Bland ingrediensene til glazen. Tre kjøttbitene på grillspyd. Grill dem 3 minutter på hver side. Pensle spydene med glazen mot slutten av grillingen. Server spydene med eplesalsa og kokte poteter.

Koteletter på grillspyd med hjemmelaget glaze og frisk eplesalsa. Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN